Knuwer advocatenZakelijkFaillissementsrecht

Faillissementsrecht

Kunt u niet meer aan uw verplichtingen voldoen? Wilt u uitstel van betaling, omdat u tijdelijk uw schulden niet kunt voldoen? Of heeft u te maken met slecht betalende klanten? Wij denken graag met u mee.

Tijdig optreden is noodzakelijk
Elke ondernemer wordt met een zekere regelmaat geconfronteerd met het faillissement van toeleveranciers of klanten. U kunt zelf ook geconfronteerd worden met schulden of een faillissement.

Een onderneming of persoon die heeft opgehouden zijn schulden te betalen, kan op eigen verzoek of op verzoek van één of meer schuldeisers door de rechtbank in staat van faillissement worden verklaard. Is het faillissement eenmaal een feit, dan kan alleen de benoemde curator beschikken over de failliete boedel.

Met goede voorzorgsmaatregelen en door juist optreden voor, tijdens en na faillissementssituaties, kan de schade beperkt worden en blijven.

Optimale belangenbehartiging
Bij Knuwer advocaten werken specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van faillissementen. Onze ondernemende advocaten kennen de markt en de specifieke regelgeving. U krijgt van ons een deskundig en scherp advies over uw kansen, mogelijkheden en obstakels. Waarbij de optimale behartiging van uw belangen altijd centraal staat.

Direct contact
Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Mail uw vraag of bel ons op 072-512 71 17 of 0223-660 114.

Advocaten

Uw team:

Belafspraak

Wilt u teruggebeld worden?

Wilt u teruggebeld worden? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!Vestiging Den Helder

Vestiging Alkmaar

zakelijke Rechtsgebieden

particuliere Rechtsgebieden

Aanmelden Voor onze nieuwsbrief?

Drs. F. Bijlweg 8a
1784 MC, Den Helder
Telefoon: 0223 - 660114
Fax: 0223 - 660354

» voeg toe in adresboek
Comeniusstraat 10a
1817 Ms, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5127117
Fax: 072 - 5126957

» voeg toe in adresboek