Vastgoedrecht

Het kopen of huren van een onroerende zaak is voor de meesten geen dagelijkse kost. Iedereen die een huis (ver)koopt, (ver)bouwt of (ver)huurt krijgt te maken met aspecten op het gebied van het vastgoedrecht. Denkt u hierbij aan  koop- en verkooprecht, huurrecht, bouwrecht en projectontwikkeling.

Koop- en verkoop
De vakgroep Vastgoed heeft ruime ervaring op het gebied van vastgoed gerelateerde koopovereenkomsten. Denk hierbij aan verborgen gebreken, financieringsclausules, ontbindende voorwaarden, niet-nakoming van de overeenkomst of boetes. U kunt met al uw vragen bij ons terecht.

Huurrecht
De huurrechtspecialisten van Knuwer Advocaten adviseren en procederen over alle aspecten van het huurrecht met betrekking tot woonruimte. Denk daarbij aan geschillen die voortvloeien uit of verband houden met onderhoud of gebreken aan de woning, renovatie, huurprijswijziging, servicekosten, bestemmingswijziging, woningruil, huurbeëindiging, ontruiming, overlast, medehuur en onderhuur. Kortom, heeft u problemen met uw verhuurder? Wij helpen u.

Bouwrecht
De bouwrechtspecialisten van Knuwer Advocaten adviseren en procederen over onderwerpen die voor, tijdens en na de bouw een rol spelen. Vóór de bouw: vergunningsaanvragen en bezwaren tegen afwijzingen daarvan, het opstellen of beoordelen van diverse soorten bouwcontracten, aannemings- en architectenovereenkomsten. Tijdens de bouw betreffen de advieswerkzaamheden onder meer bouwtijdverlenging, meer- en minderwerk, verrekenbare hoeveelheden, kostenverhogende omstandigheden, oplevering en waarschuwingsplicht. Na oplevering komen verborgen gebreken, ontwerpfouten, uitvoeringsfouten, meer- en minderwerk, bouwtijdoverschrijding en schade als gevolg van bouwwerkzaamheden aan de orde.

Projectontwikkeling
Alle deelgebieden binnen het vastgoedrecht komen samen in de project- en gebiedsontwikkeling. Van grondverwerving tot contractsvorming, en van oplevering tot de verborgen gebreken. Omdat de vakgroep Vastgoed bestaat uit advocaten met meerdere expertises, zijn wij goed in staat alle fasen van een nieuwbouwproject te begeleiden.

Direct contact
Wilt u meer weten wat de Vakgroep Vastgoed voor u kan betekenen?
Mail uw vraag of bel ons op 072-512 71 17 of 0223-660 114.

Advocaten

Uw team:

Belafspraak

Wilt u teruggebeld worden?

Wilt u teruggebeld worden? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!Vestiging Den Helder

Vestiging Alkmaar

zakelijke Rechtsgebieden

particuliere Rechtsgebieden

Aanmelden Voor onze nieuwsbrief?

Drs. F. Bijlweg 8a
1784 MC, Den Helder
Telefoon: 0223 - 660114
Fax: 0223 - 660354

» voeg toe in adresboek
Comeniusstraat 10a
1817 Ms, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5127117
Fax: 072 - 5126957

» voeg toe in adresboek