Strafrecht

Iedereen kan in aanraking komen met politie en justitie. Dat geldt niet alleen voor u als particulier maar ook voor een bedrijf. Als getuige of slachtoffer, maar ook als verdachte. Een verdenking is mogelijk op allerlei gebieden: dat van economische delicten, milieustrafrecht, vermogensdelicten, geweldsdelicten, zedendelicten, verkeersstrafrecht, jeugdstrafzaken, etc.

Een verdenking kan terecht zijn. Het gebeurt echter regelmatig dat iemand ten onrechte wordt verdacht van een strafbaar feit. U heeft recht op én een groot belang bij de bijstand van een goede en ervaren strafrecht advocaat. Wij staan u met raad en daad bij in alle fases van het strafproces.

U kunt ons inschakelen voor onder andere:

  • rijbewijs kwijt
  • verkeersdelicten (o.m. rijden onder invloed)
  • vermogensdelicten
  • fraudezaken
  • geweldsdelicten
  • opiumdelicten
  • economische delicten

Bij ons zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van het strafrecht. Op een gedreven persoonlijke en resultaatgerichte wijze gaan wij aan de slag met uw zaak. Samen met u bepalen wij de strategie, waarbij uw belangen altijd voorop staan. Wij zijn uw adviseur in goede tijden en raadsman in slechte tijden.

Direct contact
Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Mail uw vraag of bel ons op 072-512 71 17 of 0223-660 114.

Advocaten

Uw team:

Belafspraak

Wilt u teruggebeld worden?

Wilt u teruggebeld worden? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!Vestiging Den Helder

Vestiging Alkmaar

zakelijke Rechtsgebieden

particuliere Rechtsgebieden

Aanmelden Voor onze nieuwsbrief?

Drs. F. Bijlweg 8a
1784 MC, Den Helder
Telefoon: 0223 - 660114
Fax: 0223 - 660354

» voeg toe in adresboek
Comeniusstraat 10a
1817 Ms, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5127117
Fax: 072 - 5126957

» voeg toe in adresboek