Knuwer advocatenKnuwer advocaten

Knuwer advocaten

Knuwer advocaten in Alkmaar en Den Helder is een middelgroot advocatenkantoor in Noord-Holland.  Met 29  mensen, waarvan 14 advocaten, behartigen wij de belangen van u als ondernemer en particulier.

Bij Knuwer advocaten weten wij hoe complex juridische vraagstukken kunnen zijn. En omdat juridische vraagstukken niet altijd beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken onze gespecialiseerde advocaten hecht samen om het hoogst haalbare resultaat voor de klant uit een zaak te halen. Wij geven treffende adviezen om procedures zoveel mogelijk te voorkomen en wij maken contracten waarin afspraken goed worden vastgelegd. Onze kracht is het leveren van gespecialiseerde juridische dienstverlening tegen redelijke prijzen.

Onze missie
Knuwer advocaten voorziet in de behoeften van bedrijven, instellingen en particulieren. Wij zorgen er voor dat onze klanten hun zaken goed geregeld hebben en lossen hun problemen op.
Wij willen in heel Noord-Holland een topspeler zijn door een breed en gespecialiseerd pakket aan juridische diensten te combineren met een proactieve en klantgerichte houding. Respect voor elkaar, integriteit en klantgerichtheid kenmerken ons kantoor. Plezier in het werk en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke verdieping voor iedereen die bij ons werkt zijn belangrijk.

Geschiedenis
Mr. Herman Knuwer vestigde zich in 1949 als advocaat in Den Helder. In de loop van de jaren is het kantoor gestaag gegroeid. In 2001 opende het kantoor een vestiging in Alkmaar.
In 1909 vestigde mr. Arnold Leesberg zich in Alkmaar. Er werd vele jaren kantoor gehouden in een statig pand aan de Kennemerstraatweg.
In mei 2013 zijn de beide kantoren samen verder gegaan onder de naam Knuwer advocaten. Zo is een advocatenkantoor van 14 gespecialiseerde advocaten en in totaal 29 medewerkers ontstaan.

Direct contact
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?
Mail uw vraag naar info@knuwer.nl of bel ons Knuwer advocaten Alkmaar  072-512 71 17 of Knuwer advocaten Den Helder 0223-660 114.

Belafspraak

Wilt u teruggebeld worden?

Wilt u teruggebeld worden? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!Vestiging Den Helder

Vestiging Alkmaar

zakelijke Rechtsgebieden

particuliere Rechtsgebieden

Aanmelden Voor onze nieuwsbrief?

Drs. F. Bijlweg 8a
1784 MC, Den Helder
Telefoon: 0223 - 660114
Fax: 0223 - 660354

» voeg toe in adresboek
Comeniusstraat 10a
1817 Ms, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5127117
Fax: 072 - 5126957

» voeg toe in adresboek