Jan de Beurs

Jan de Beurs

Jan de Beurs is in 2003 beëdigd als advocaat.

Jan heeft een advies- en procespraktijk waarin de nadruk ligt op het huurrecht, bouwrecht en overige vastgoedtransacties. Jan maakt onderdeel uit van de Vakgroep Vastgoed. Verder heeft hij expertise op het gebied van het contractenrecht in zijn algemeenheid en algemene voorwaarden in het bijzonder. Daarnaast wordt Jan regelmatig ingeschakeld in schadezaken.

In 2011 rondde Jan (cum laude) de OSR specialisatieopleiding Huurrecht af. Jan is specialist op het gebied van huurrecht woon- en bedrijfsruimte. Jan is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten.

In zijn praktijk heeft Jan de voorkeur voor een intensieve en persoonlijke samenwerking met de relatie, waarbij juridische diepgang, snelheid, bereikbaarheid en menselijke maat centraal staan.  Hij heeft veel ervaring in het voeren van procedures bij de kantonrechter, de rechtbank en het gerechtshof, al dan niet in kort geding.

Jan geeft geregeld lezingen en cursussen over de ontwikkelingen en actualiteiten binnen zijn vakgebieden, vooral op het gebied van het huurrecht.

Jan is lid van de maatschap Knuwer advocaten.

Neem contact op voor meer informatie

Vestiging Den Helder

Vestiging Alkmaar

zakelijke Rechtsgebieden

particuliere Rechtsgebieden

Aanmelden Voor onze nieuwsbrief?

Drs. F. Bijlweg 8a
1784 MC, Den Helder
Telefoon: 0223 - 660114
Fax: 0223 - 660354

» voeg toe in adresboek
Comeniusstraat 10a
1817 Ms, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5127117
Fax: 072 - 5126957

» voeg toe in adresboek