Arthur Sweens

Arthur Sweens

Arthur Sweens is in 1985 beëdigd als advocaat.

“Samenwerken met de ondernemer en de bestuurder, meedenken en een oplossing zoeken voor het probleem. Dat is waar ik mij voor inzet”.

Arthur begeleidt ondernemers bij onderhandelingen en adviseert bij het opstellen van en geschillen over contracten, overnames, doorstart, geschillen tussen aandeelhouders en samenwerkingsvormen. Hij begeleidt de ondernemers in gerechtelijke procedures en arbitrages in handelszaken. In combinatie met zijn expertise en gezag weet hij op die manier voor zijn relaties scherpe resultaten te boeken.

Vanwege zijn ruime kennis van het ondernemingsrecht wordt Arthur Sweens regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in de meer complexe faillissementen. Arthur is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het insolventierecht. Bij de Grotius Academie van de Universiteit Nijmegen volgde hij de specialisatieopleidingen Insolventierecht en Financiële Economie voor Curatoren. Hij is lid van de Vakgroep Onderneming en Recht.

De afgelopen decennia heeft Arthur verschillende bestuursfuncties vervuld bij maatschappelijke instellingen en organisaties. Hij was deken van de Orde van Advocaten in het arrondissement Alkmaar.

Arthur is lid van de maatschap Knuwer advocaten

Neem contact op voor meer informatie

Vestiging Den Helder

Vestiging Alkmaar

zakelijke Rechtsgebieden

particuliere Rechtsgebieden

Aanmelden Voor onze nieuwsbrief?

Drs. F. Bijlweg 8a
1784 MC, Den Helder
Telefoon: 0223 - 660114
Fax: 0223 - 660354

» voeg toe in adresboek
Comeniusstraat 10a
1817 Ms, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5127117
Fax: 072 - 5126957

» voeg toe in adresboek